AlgemeenSport

HCW start volgend jaar weer met een Dames 1!

- advertentie -

Winschoten – De kogel is door de kerk. Een grote groep enthousiaste dames / meiden hebben er zin in! En dus starten zij volgend jaar weer een Dames 1 bij de Hockeyclub Winschoten (HCW). Dit na twee jaar afwezigheid. De komende weken zal op de woensdag avond getraind worden in voorbereiding op volgend seizoen, vanaf volgende week 11 juni. Elke woensdag vanaf 20.00 uur tot maximaal 21.30.

- advertentie -

Ook zin? Aansluiten?
Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Daarom is het team altijd op zoek naar versterking. Ben je nieuwsgierig? De trainingen van de komende weken zijn juist ook om aan te sluiten: open trainingen waarin iedereen welkom is die zou willen meedoen met Dames 1!

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met aanvoerster Hedwig Roggema: hedwig.roggema@home.nl

Foto: HCW

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button