AlgemeenSport

vv Bato ten koste van WVV kampioen!

- advertentie -

Winschoten – Twee seizoenen geleden is vv Bato gestart met een senioren team dat hun wedstrijden speelt op de zaterdagmiddag. Het senioren team dat getraind word door Martin Adam, is afgelopen zaterdag kampioen geworden in de 6e klasse. Ook wel de ‘kelder klasse’ genoemd.

- advertentie -

De laatste wedstrijd van afgelopen zaterdag had een bijzonder tintje aangezien stadgenoot WVV zaterdag 2 de tegenstander en directe concurrent voor het kampioenschap was. Bato moest de wedstrijd winnen om als eerste te eindigen, en WVV had aan een gelijkspel genoeg. Ondanks dat het een kelder klasse duel betrof trok de wedstrijd aan sportpark St. Vitusholt veel publiek.

Het publiek werd op en top vermaakt en zag dat beide teams vol voor de winst wilden spelen.

(Lees verder onder de foto)

Bij een 3-2 voorsprong voor Bato had WVV de stand op gelijke hoogte kunnen zetten. De toegekende penalty werd echter knap gekeerd door de keeper van Bato. Toen vlak daarna de topscoorder van Bato, Jens Wind de 4-2 maakte en zijn 52e doelpunt van het seizoen leek de wedstrijd gespeeld.

WVV wist nog een keer het net te vinden maar dit bleek alleen nog voor de statistieken te zijn. Einduitslag 4-3. Met deze uitslag zijn de mannen van trainer Martin Adam al na twee seizoenen in deze klasse de kampioen.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button