AlgemeenIncidenten

Drugstest na verkeersfout

- advertentie -

Winschoten – Een 23-jarige automobilist uit de gemeente Veendam viel zaterdagnacht in Winschoten bij een drugsproef door de mand. Een speekseltest wees op het mogelijk gebruik van cocaïne.

- advertentie -

De man werd tot stoppen gedwongen omdat hij over een verboden deel van de Venne in de Molenstad reed. Zijn gedrag gaf aanleiding voor een drugstest. Om definitief vast te kunnen stellen of de man onder invloed van cocaïne was werd op het politiebureau bloed afgenomen. De uitslag daarvan is nog niet bekend.

De 23-jarige vertelde dat hij de voorgaande nacht coke had gebruikt maar dat hij er vanuit was gegaan dat de drugs waren uitgewerkt. De man was enkele maanden eerder ook betrapt op rijden onder invloed van drugs.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button