AlgemeenSport

GZVW aanwezig op de Minioren Kampioenschappen

- advertentie -

Winschoten/ Heerenveen – Afgelopen weekend deden Twan Klein en Ivy Nomden mee aan de Regionale Minioren Kampioenschappen in Heerenveen, dit uit de naam Gecombineerde Zwem Vereniging Winschoten(GZVW). Een kampioenschappen voor de zwemmers onder de 12 jaar.

- advertentie -

Beide hadden ze zich weten te plaatsen in de top 24 van de 3 noordelijke provincies, na 3 voorrondes, op de 100m vrijeslag en op de 100m wisselslag. ‘Wat waren ze trots dat ze mee mochten doen. Ze wisten een prima prestatie neer te zetten.’ Aldus GZVW.

Ivy wist op de 100m vrijeslag een persoonlijk record te zwemmen van 5 sec. en op de 100m wisselslag maar liefst 10sec.! Twan wist op de 100m vrijeslag 3 sec. te verbeteren en op de 100m wisselslag 4 sec. ‘Wat een mooi resultaat voor deze jonge zwemmers.’ 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button