Algemeen

Jantje Beton Nationale Buitenspeeldag in de Elandhof in Winschoten

- advertentie -

Winschoten –  Vandaag werd de Buitenspeeldag gehouden door heel Nederland. De kinderzender Nickelodeon ging vandaag op zwart, de kinderen hadden dus geen excuus om met dit mooie weer binnen te blijven zitten. De Elandhof in Winschoten had net als voorgaande jaren als enigste in de gemeente Oldambt wat georganiseerd voor de kinderen.

- advertentie -

Een Rodeo stier, een stormbaan voor grote en kleine kinderen, zorgde ervoor dat de kinderen niet stil zaten, ook konden ze zich laten schminken door Cap’n Jack en zijn crew.

Stichting Oud Brandweermateriaal Winschoten was er met een oude brandweerwagen en nam kinderen mee voor een ritje door Winschoten. Het feest in de Elandhof was helemaal compleet door een dj die het plein van muziek heeft voorzien.

Foto’s: Gerrie de Groot/ OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button