Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Winschoter krijgt acht jaar cel en tbs voor misbruik nichtje

- advertentie -

Winschoten – Een 45-jarige man uit Winschoten is tot acht jaar cel en tbs met dwangverpleging veroordeeld, vanwege seksueel misbruik van zijn 13-jarige nichtje. Daarmee komt de straf overeen met de eis van de officier van justitie. De man moet zijn nichtje ook een schadevergoeding van 100.000 euro betalen, 25.000 euro minder dan geëist.

- advertentie -

De Winschoter zou het meisje ongeveer 200 keer misbruikt hebben en haar hebben gedwongen om seks te hebben met andere mannen en dit vervolgens te filmen. De rechter heeft de man daarom veroordeeld voor ontucht met een minderjarige, mensenhandel en het maken en in bezit hebben van kinderporno.

De man bekende dat hij seks met zijn nichtje had gehad, maar ontkende het meisje gedwongen te hebben. Volgens hem was er sprake van wederzijdse instemming. De rechter oordeelde dat hier geen sprake van was, omdat de man haar zeer dreigende en dwingende berichten stuurde.

Vanwege deze feiten en het feit dat de man vrijwel geen berouw toonde, besloot de rechter om de man behalve een celstraf, ook nog tbs met dwangverpleging op te leggen.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button