Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenKort nieuws

Uniek: Bezoek een Fraserway camper bij Klooster Reizen

- advertentie -

Winschoten – Op donderdag 21 en vrijdag 22 juni bieden wij u de unieke kans om een camper van Fraserway in Nederland te bekijken. Deze camper, die in Amerika en Canada tot de meest verhuurde behoort, gaat in 2 dagen tijd bij alle Klooster Reizen reisbureaus langs om u een kijkje binnenin te gunnen.

- advertentie -

Wanneer: 22 juni 10:00 – 12:00 uur.

De C-Large camper van Fraserway is een ruime familie-camper. Er zijn aan boord slaapplaatsen voor vijf personen: vier volwassenen en een kind. Achterin de camper is een vast tweepersoonsbed. Boven de bestuurderscabine is ook een bed voor twee volwassenen. In de zithoek kun je een kinderbed maken. Dankzij de slide-out creëer je op de camping extra woonruimte.

Uiteraard is de camper van alle gemakken voorzien, van een keuken met koelkast en diepvries tot een badkamer met apart toilet. De campers van Fraserway zijn nooit ouder dan één seizoen en van alle gemakken voorzien! De C-Large heette voorheen MH-23-25.

Aanbiedingen: boek nu al een camper voor 2019 en profiteer van de vroegboekkortingen! – Langestraat 41, 9671 PB Winschoten 0597 – 431643

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button