Algemeen

Wat zijn de resultaten na de examens bij Campus Winschoten?

- advertentie -

Winschoten – De landelijke Centrale Examens voor de examenleerlingen op het vmbo, de havo en het vwo zijn ook op drie scholen in de gemeente Oldambt afgenomen. Te weten: Campus, Dollard College en Ubbo Emmius.

- advertentie -

OldambtNu.nl was benieuwd naar de resultaten en ging op onderzoek uit. Campus Winschoten meldde het volgende naar aanleiding van de afgenomen examens op hun school.

(Lees verder onder de foto) Foto: Jeroen Bos

‘Op dit moment hebben we een slagingspercentage van 90% voor onze basis en kader leerlingen. 12 Leerlingen gaan herkansen en hebben allemaal een goede kans het te halen.’ Dat meldt Alexander Zweede, afdelingsdirecteur.

Onder de geslaagden zitten alle leerlingen die de afgelopen twee jaar naar een hoger niveau zijn doorgestroomd. Ook alle leerlingen die een vak op een hoger niveau hebben gedaan, zijn geslaagd.

“De examens zijn digitaal afgenomen. Dit maakt de examinering flexibel. De afnamemomenten kun je als school dan zelf bepalen en daar hebben we maximaal gebruik van gemaakt. Zo zat er bijna altijd een dag ruimte tussen twee examens. De digitale examens worden afgenomen in groepen van maximaal 30 leerlingen in een rustige, goed uitgeruste ruimte.

- advertentie -

Door een goede voorbereiding waren de examens erg herkenbaar en goed te maken. Dit goede resultaat is te danken aan de inzet en betrokkenheid van onze leerlingen en docenten.”

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button