Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Geen straf na opzettelijk aanrijden ex-vriend

- advertentie -

Winschoten – Een 40-jarige vrouw uit Pekela hoeft niet te vrezen voor vervolging na het opzettelijk aanrijden van haar ex-vriend in augustus vorig jaar in de Engelstilstraat in Winschoten. Het Openbaar Ministerie heeft besloten om de zaak voorwaardelijk te seponeren, met een proeftijd van een jaar.

- advertentie -

De vrouw reed het slachtoffer aan omdat hij een relatie had gekregen met de minderjarige dochter van de vrouw uit Pekela. Volgens haar advocaat kwam de vrouw tot haar daad door gevoelens van onmacht, woede en frustratie over deze relatie. De advocaat gaf aan dat de vrouw door deze gevoelens in een opwelling had gehandeld.

Dat het slachtoffer door de aanrijding PTSS heeft opgelopen wordt door Meindert Doornbos, de advocaat van de vrouw, ook weggewuifd. Het slachtoffer zou namelijk zelf juist hebben aangegeven dat het niet nodig was dat de politie zou komen.

De relatie tussen de man en de dochter van de vrouw ontstond in 2017, na zijn voorwaardelijke invrijheidsstelling. De man zat vast voor een gewapende overval op de Action in Oude Pekela. Omdat de man tijdens de relatie met het meisje ook seks met haar zou hebben gehad, eist het OM dat de man de rest van zijn celstraf alsnog moet uitzitten. Hierover zal op een later moment uitspraak worden gedaan.

Lees ook:
– Persoon aangehouden na aanrijding met voetganger
– Bestuurster aangehouden voor poging tot doodslag
– 40-Jarige automobiliste aangehouden na aanrijding

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button