AlgemeenOp stap

Feest wegens 10-jarig bestaan natuurgebied Reiderwolde

- advertentie -

Reiderwolde – In 2018 bestaat Natuurgebied Reiderwolde 10 jaar. Reden voor een feestje! Stichting Recreatie Reiderwolde biedt speciaal de inwoners van de omliggende dorpen en wijken een leuke feestdag aan op de bijna langste zomerdag van het jaar, 23 juni, in het mooie natuurgebied nabij Blauwestad.

- advertentie -

Uiteraard zijn ook de inwoners uit de hele regio van harte welkom om nader kennis te maken met het gebied. Met dit jubileum willen we ook nog maar eens de mogelijkheden die het prachtige amfiheater biedt onder de aandacht te brengen van een breed publiek.

Van 13.30 uur tot 22.00 uur is er een doorlopend en gevarieerd programma bij de uitkijktoren en het amfitheater. Met de schapenkar kan je van parkeerplaats naar de feestlocatie gereden worden.

Kindercircus Santelli bijt het spits af, daarna is er muziek en amusement van Erik Harteveld, Hans van Lier band met Laurens Leeuw en Harrie Groenewold, Anton de Clown en Herman Sandman & Bert Hadders, muziekvereniging Excelsior en, in de avonduren, de band Toosst. Leerlingen van OBS Uilenburcht zullen met liederen en verhalen een kleine voorstelling verzorgen. Atze Lubach neemt de presentatie van de feestdag voor zijn rekening. Algemene organisatie: Wilt Stel.

De toegang van dit alles is gratis! Parkeren van de auto kan aan de Oostwolderweg, maar beter is het om met de fiets naar het gebied te komen.

Klik hier voor het gehele programma (PDF download)

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button