AlgemeenOp stap

Oldambtster Drakenbootrace afgelast

- advertentie -

Winschoten – De Oldambtster Drakenbootrace, die gepland stond voor aanstaande zondag, is afgelast. Door onvoldoende deelname gaat de 6e editie van de Drakenbootrace in Winschoten dit jaar niet door.

- advertentie -

De Oldambtster Drakenbootrace zou op 24 juni plaatsvinden in de historische haven van Winschoten. Om een aantrekkelijke race te organiseren voor zowel toeschouwers als deelnemers, zijn 12 teams nodig. Ondanks forse inspanningen van de organisator, zijn er nog slechts 5 aangemelde teams en is in overleg besloten de Drakenbootrace niet door te laten gaan. Het Havenfestival, dat gelijktijdig zou plaatsvinden in de jachthaven, gaat wel door.

De Drakenbootrace is een initiatief van Gemeente Oldambt en wordt georganiseerd door Marketing Oldambt. Het evenement is bedoeld om de historische haven in Winschoten onder de aandacht te brengen. Gemeente en Marketing Oldambt beraden zich over de voortzetting van het evenement in 2019.

Havenfestival Winschoten gaat wel door
Het Havenfestival op zondag 24 juni van 11.00 tot 17.00 uur in de haven van Winschoten, wat tegelijkertijd met de Drakenbootrace zou plaatsvinden, gaat wel door. Havenbeheer Oldambt organiseert allerlei leuke activiteiten. Door de hele haven is er entertainment voor jong en oud met een markt, maritieme oude ambachten, muziek, eten en drinken en vele andere vermaak.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button