AlgemeenGemeente

Provincies en gemeenten in Groningen en Drenthe bestellen 1000 laadpalen

- advertentie -

Groningen – De provincies Groningen en Drenthe gaan samen met 30 gemeenten een Green Deal-aanvraag doen voor 1000 openbare laadpalen voor elektrische auto’s. Eind vorig jaar tekenden de provincies Groningen, Drenthe en energieorganisatie Enpuls tijdens de Klimaattop Noord-Nederland de Green Deal Laadpalen.

- advertentie -

Nu sluiten zich hier ook 30 gemeenten in Groningen en Drenthe bij aan. Afgelopen weken ondertekenden de gemeenten hiervoor een samenwerkingsovereenkomst met de provincie Groningen.

Om dit moment te markeren, verrichten gedeputeerden Nienke Homan en Fleur Gräper-van Koolwijk van de provincie Groningen samen met gedeputeerde Tjisse Stelpstra van de provincie Drenthe, Jan Peters van Enpuls en de 30 gemeenten een officiële handeling.

Lees ook: Oldambt krijgt meer openbare elektrische laadpalen

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button