Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenKort nieuwsOp stap

Husse Doggy Event Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Na het grote succes van vorig jaar, nu het tweede gratis toegankelijke Husse Doggy Event in samenwerking met de kinderboerderij Novo-Oldambt in Winschoten op zondag 24 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur. Dit jaar belooft nog veel uitgebreider te worden!!

- advertentie -

Voor de kids
Springkussen, rondrit paard en wagen, schminken, ranjakoe, speeltoestellen, dierenambulance, op de foto met jouw hond en uiteraard de kinderboerderij.

Voor de honden
Trainingsparcours, behendigheid, hondendoolhof, gezondheidscheck, ballenbak en uiteraard wat lekkers..

Voor iedereen
Deskundig voedingsadvies, gratis goodiebags, demonstraties en workshops, hondenkeuring, eten/drinken, veel stands met o.a. Husse Zweeds kwaliteitsvoer, riemen en halsbanden, hondensnacks, hondenmanden, trimsalon, hondenmasseur, dierenfotografie, de zeeptuin, Novo, Stichting Snoezelhond, Dierenvoedselbank Feo en nog meer!!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button