Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stap

Feest 10-jarig jubileum Reiderwolde

- advertentie -

Beerta – Zaterdag was het feest ter ere van het 10-jarig bestaan van natuurgebied Reiderwolde. Van 13.30 uur tot 22.00 uur werd er een gevarieerd programma aangeboden bij de uitkijktoren en het amfitheater.

- advertentie -

Kindercircus Santelli beet het spits af, daarna was er muziek en amusement van Erik Harteveld, Hans van Lier band met Laurens Leeuw en Harrie Groenewold, Anton de Clown en Herman Sandman & Bert Hadders, muziekvereniging Excelsior en, in de avonduren, de band Toosst. Leerlingen van OBS Uilenburcht hebben met liederen en verhalen een kleine voorstelling verzorgd. Atze Lubach presenteerde de feestdag en de algemene organisatie was in handen van Wilt Stel.

Foto’s: Trijntje Timmer/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button