AlgemeenOp stap

Zaterdag 7 juli organiseert Gasterij Smits een zomeravondbarbecue met Alloway

- advertentie -

Midwolda – Alloway zal optreden in de grote zaal en zorgt dat het weer één groot feest en een gezellige avond gaat worden waar men alvast in de vakantiestemming kan komen!

- advertentie -

‘Buiten op het terras aan de grote zaal steken we de BBQ aan en kan iedereen tegen inlevering van 3 verschillende gekleurde munten genieten van 3 BBQ gerechten. Het belooft een sfeervolle zomeravond te worden om je alvast helemaal in de vakantiestemming te brengen.’ Aldus Erik Nap, eigenaar van de Gasterij.

Nap was op zoek naar een avond waarbij niet alleen muziek de hoofdmoot moest zijn maar naar een avond waar de combinatie van BBQ, muziek en lekkere drankjes een ieder in de vakantiestemming moet gaan brengen. “Er worden veel evenementen georganiseerd voor de jongeren onder ons maar voor de doelgroep die wij graag willen aanspreken maar zeer weinig”. Vandaar dat we samen met Alloway hebben zitten brainstormen en zo samen zijn gekomen tot het organiseren van een gezellige, relaxte en sfeervolle avond. Iedereen kan dan alvast een voorproefje nemen op de vakantie. “De kaartverkoop gaat hard” zegt Nap, dus wanneer je er nog bij wil zijn wacht dan niet te lang!

Tickets
Tickets kun je telefonisch bestellen (0597 – 55 16 22) of per E-mail (info@gasterijsmits.nl) en kosten €17,50 inclusief drie BBQ-gerechten. Uiteraard kunnen de tickets in de voorverkoop ook bij Gasterij Smits gekocht worden tijdens de reguliere openingstijden.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button