Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stap

Programmering cultuurplein tijdens Rozenfestival is rond

- advertentie -

Winschoten – Op 7 en 8 juli is het al weer tijd voor het Rozenfestival! Een van de onderdelen van het festival is het mooie cultuurplein, welke ook dit jaar weer in het teken staat van dichters. Hierover onderstaand persbericht. We stellen het zeer op prijs wanner jullie hier aandacht aan besteden. Alvast bedankt!

- advertentie -

Programmering cultuurplein tijdens Rozenfestival door Bianca Holst

Op 7 en 8 juli staat het rosarium van Winschoten weer volop in het teken van het Rozenfestival. Onderdeel van dit festival is het zogeheten cultuurplein, dit jaar voornamelijk gevuld met dichters. De kersverse stadsdichteres van Winschoten, Bianca Holst, verzorgt de programmering van de ingeplande tijd. Is het op het muziekpodium stil, dan is er op het cultuurplein wat te beleven!

“Dichter bie ons”
Het cultuurplein staat geprogrammeerd tijdens de pauzes van het muziekpodium. In blokken van 25 minuten dragen dichters hun mooiste werken voor, dit alles onder de werktitel ‘Bezongen Roos’. De dichters komen voort uit het dichters-collectief ‘’Dichter bie ons’’. Laat je meevoeren in de dichterlijke omgeving van het kleurrijke rosarium!
Ook zullen er op verschillende momenten poëzie workshops verzorgd worden. Kortom, alle reden om naar dit onderdeel van het festival te komen!

Tijden
De tijden van activiteit op het cultuurplein zijn op zaterdag 7 juli 12.45 – 13.15 uur, 14.05 – 14.30 uur, 14.45 – 15.15 uur, 15.30 – 16.00 uur en 16.30 – 16.55 uur.
Op zondag zijn de tijden 11.45 – 12.10 uur, 12.20 – 12.50 uur, 13.30 – 13.55 uur en 14.55 – 15.20 uur.

Bianca Holst
De 63 jarige stadsdichteres woont sinds 1986 in het mooie Nieuw Scheemda. Ze wil overal in het Oldambt poëzie brengen, te beginnen op het Rozenfestival. Ook zal ze optreden tijdens Festival Hongerige Wolf in ‘De Musische tuin van Thea’. Als musisch kunstenaar en docent, ze maakt muziek en theater, zit ze volledig in haar element als programmeur van het cultuurplein.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button