AlgemeenSport

135-jarig Jubileumuitvoering Gymnastiek Vereniging Bato groot succes

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zaterdag werd in een uitverkochte Klinker in Winschoten een grootse jubileumuitvoering gegeven door de leden van de gymnastiek vereniging Bato. Een wervelende show waarbij alle facetten van de vereniging aanbod kwamen. Behendigheid, acrobatiek, lenigheid en humor werden in een mooi programma gegoten met als thema “Showtime”

- advertentie -

En een spetterende show werd het. Zo’n 200 leden in de leeftijd tussen de 3 en 80 jaar stonden te stralen op het toneel. De technische leiding heeft met veel enthousiasme een zeer feestelijke en professionele show in elkaar gezet. Vrolijke dansjes en oefeningen op gymtoestellen werden afgewisseld door mooie sierlijke ritmische oefeningen met veel linten en hoepels. Daarnaast kwamen de acrogymnasten en turnsters met veel salto’s voorbij vliegen en lieten ook de oudere leden en de toestelcommissie een mooie dans zien.

Voorafgaand aan de show werd jeugdlid Roos Veen onderscheiden met de Pier Hoekstraspeld. Zij ontving deze onderscheiding voor haar enthousiaste hulp tijdens de lessen en de wedstrijden. De Zilveren B, een onderscheiding die al ruim 100 jaar binnen de vereniging wordt uitgereikt, ging deze keer naar Elmar Mansens. Zij zet zich al jaren belangeloos in voor de vereniging. Zo is ze al jaren een vast jurylid bij de wedstrijden en is ze achter de schermen op creatief vlak een duizendpoot.

Dat de gymnastiekvereniging, die op 18 september as 135 jaar bestaat, nog steeds springlevend is bleek wel aan het einde van de show. Alle deelnemende leden kwamen nog één keer voorbij en het toneel bleek bijna te klein. De stralende deelnemers, technische leiding en medewerkers werden beloond met een grootse staande ovatie. Als één van de oudste verenigingen binnen het Oldambt kan Bato enorm trots zijn op wat zij hebben neergezet en kunnen ze vol enthousiasme op weg naar de toekomst!

Voor meer informatie over de gymnastiekvereniging kunt u terecht op www.gv-bato.nl

Foto’s: Hans Bakker

- advertentie -

 

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button