AlgemeenKort nieuwsSport

Judo Instituut Noord opent nieuwe locatie in Oude Pekela

- advertentie -

Winschoten/Oude Pekela –  Judo Instituut Noord is een judo vereniging uit Oost Groningen. Ze geven trainingen in Winschoten, Oostwold, Stadskanaal en Emmen. Binnen de muren van Sportfabriek Brittania in Oude Pekela wordt vanaf dinsdag 3 juli judo aangeboden. De lessen worden gegeven op dinsdagavond vanaf 17.30 uur en worden verzorgd door NOC*NSF en Judo Bond Nederland  gediplomeerde trainers van Judo Instituut Noord.

- advertentie -

Judo Instituut Noord is wat betreft wedstrijdjudo een grote naam op landelijk niveau. Ook op internationaal niveau zijn er de afgelopen 2 jaar grote sprongen gemaakt. Een aantal judoka’s mochten zelfs strijden op Europa cups. Een unieke prestatie voor een club uit Oost Groningen.

Naast het wedstrijdjudo heeft Judo Instituut Noord ook een grote enthousiaste groep recreatieve judoka’s. In sportfabriek Brittania kunnen judoka’s terecht vanaf 5 jaar.
De trainingstijden zijn:
17.30 uur – 18.30 uur: 5 t/m 7 jaar.
18.30 uur – 19.30 uur: 8 t/m 11 jaar.
19.30 uur – 20.30 uur: 12 jaar en ouder.

Op dinsdag 17 juli sluiten we op feestelijke wijze het seizoen af met de halfjaarlijkse graduaties. De kinderen kunnen elk half jaar laten zien wat ze hebben geleerd en hierdoor een nieuwe slip of band halen.

Foto’s: Ingezonden

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button