AlgemeenCultuurOp stap

Arno van der Heyden opent theaterseizoen met seizoenspresentatie

- advertentie -

Winschoten – Het weekend van 14, 15 en 16 september barst het weer van de activiteiten tijdens de opening van het nieuwe theaterseizoen, ofwel het Tellerlikker Festival. In en rondom De Klinker is er van alles te beleven. Onderdeel van dit festival is de seizoenspresentatie op vrijdagavond. Niemand minder dan Arno van der Heyden neemt de rol van spreekstalmeester op zich.

- advertentie -

Hij vertelt welke voorstellingen aankomend seizoen in De Klinker te zien zijn en welke producties u niet mag missen. Verschillende artiesten maken tijdens deze avond hun opwachting. Welke artiesten dit zijn, houden we nog even geheim. De seizoenspresentatie begint om 19.30 uur en iedereen is van harte welkom. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld u dan aan via marketing@indeklinker.nl

Robotjes programmeren, Kikker Kunst Speeltuin, Open Dag en nog veel meer…Naast de seizoenspresentatie op vrijdagavond zijn er op zaterdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur in de foyer op de begane grond gratis voorstellingen voor de jeugd, zoals de voorstelling Dikkie Dik en de Taart en een optreden van theatergroep Yalla Yalla. Op het podium leest ook een medewerker van de bibliotheek voor uit een bekend prentenboek. De eerste verdieping van het gebouw is een waar walhalla voor kids. Ze kunnen er schminken, knutselen, bouwen met blokken, robotjes programmeren, verkleden, tekenen, verven of zich uitleven in de Kikker Kunst Speeltuin. In de Rabozaal verzorgt het Kunstencentrum diverse optredens muziek, zang en dans. Wilt u zelf ook op muziek-, dans- of theaterles? Neem dan een kijkje op de tweede verdieping, waar het Kunstencentrum een Open Dag houdt. Verschillende docenten zijn aanwezig voor een demonstratie of informatie. Of heeft radio of tv maken meer uw interesse? RTV GO is gevestigd in De Klinker en houdt ook open huis.

Gratis avondvoorstelling ‘Het Groot Niet Te Vermijden’
Zaterdagavond verrast De Klinker de inwoners van Winschoten en omstreken met een gratis voorstelling, namelijk ‘The Inevitables’ van Het Groot Niet Te Vermijden. U mag deze voorstelling gratis bezoeken. Wel dient u hiervoor kaarten te reserveren. Dit kan vanaf dinsdag 28 augustus, 11.00 uur via de website indeklinker.nl. Let op! Er zijn 630 kaarten te vergeven en vol=vol!

Orkesten en koren op zondagmiddag
Zondagmiddag van 13.00 tot 17.30 uur kunt u in de Grote zaal genieten van optredens van koren en orkesten. De Botanicahof Singers, Blue Happy Bacon, For Fun, DOK en Boven Wotter treden daar op. De Rabozaal wordt omgetoverd tot een sfeervol muziekcafé. Hier spelen o.a. Frans O, Multivocaal, Sproakwotter, Fath en de Harbour Jazz Selection.

Het Tellerlikker Festival is gratis toegankelijk en heeft een aansprekend programma voor jong en oud. Kortom, mis dit weekend niet!

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button