Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stap

De Klinker presenteert DISCO FEVER

- advertentie -

Winschoten – Á la Funky Disco Time dat jarenlang heeft plaats gevonden in de ‘oude’ Klinker, komt Cultuurhuis De Klinker met een vervolg. Op zaterdag 20 oktober gaat het dak eraf tijdens de eerste editie van Disco Fever. Een feest der herkenning, met leeftijdsgenoten die als vanouds een avond volledig uit hun bol gaan.

- advertentie -

Het feest, met de muziek van toen, de mensen van toen en de sfeer van toen begint om 21.00 uur. Disco Fever is de ultieme herleving van de 70’s & 80’s met de beste muziek gedraaid door DJ Ina Possel. Een gastoptreden van Time Bandits (Alides Hidding) is onderdeel van deze avond.

 De laatste jaren van het ‘oude’ Klinkertijdperk kwamen jaarlijks zo’n 900 mensen af op Funky Disco Time. Dit feest wilde je NIET missen. De Klinker gaat door en ook het discofeest krijgt een vervolg. Andere naam, andere organisator, maar hetzelfde feestje. Dit nieuwe discofeest wil je al helemaal niet missen! Broeken met wijde pijpen, mannen met lang haar, de kleuren oranje, geel en bruin, bloemetjes en psychedelische prints typeerden de jaren 70. Fel gekleurde trainingspakken, beenwarmers, schoudervullingen en neon waren zichtbaar in de jaren 80. Tijdens Disco Fever kan je helemaal los gaan op je outfit. Glitterbrillen, lange kousen, netpanty’s of trainingspak, alles mag!

Het podium van de Grote zaal wordt omgetoverd tot een heuse discotheek met grote glitterballen, kleurige verlichting en verhoogde danspodia met daarop danseressen. Ina Possel, bekend van haar deskundigheid op balletgebied, heeft nog een talent, namelijk DJ’en. In de jaren 80 en 90 draaide zij in talloze discotheken in Nederland en het buitenland. Tijdens Disco Fever zorgt zij vanachter haar draaitafel voor de dansbare beats.

En herinnert u zich deze nog: ‘I’m specialized, oooh I’m specialized in you’? Alides Hidding, leadzanger van de electro-disco-funk band Time Bandits, komt langs voor een gastoptreden. In de jaren 80 had de band verschillende hits als ‘Listen to the man with the golden voice’ en ‘Endless Road’.

Mis dit discofeest niet en koop nu alvast uw kaarten via indeklinker.nl of de theaterkassa!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button