Algemeen

Zaterdag 21 januari opent ‘De Graanrepubliek’ haar deuren en presenteert de Dollard Whiskey

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Dollard Whisky, 100% whisky van Groningse bodem en 100% merk van de Graanrepubliek gaat als een speer door de crowdfunding van Crowdaboutnow. “We staan op 75%!  Maar nu komt het erop aan: we hebben nog 19 dagen de tijd en nog de laatste ambassadeurs nodig om tot 100% funding te komen.”

- advertentie -

“Om bestaande en toekomstige ambassadeurs een speciale primeur te geven en de laatste 2 weken van de campagne te lanceren: je kunt nu zelf Dollard Whisky bij de Graanrepubliek komen proeven! Op zaterdag 21 januari van 10-16 uur opent de Graanrepubliek haar deuren voor jullie en kun je op Oudezijl 1 te Bad Nieuweschans, de prachtige renovatie van de oude remise bewonderen en ontdekken waarom er zoveel mensen over praten en schrijven te afgelopen tijd.”

“Er staat een team van Dollard Whisky klaar die je alles kan vertellen over Dollard Whisky, whisky en new makes laat proeven en een rondleiding kan geven door de distilleerderij. We kijken enorm uit naar je komst en om samen op reis te gaan in de ontwikkeling van Dollard Whisky,” aldus een bericht van De Graanrepubliek.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button