AlgemeenSport

Daan Boumans behaalt 1ste dan

- advertentie -

Scheemda – Zaterdag 30 juni was het voor Daan het moment van de waarheid. Zijn zwarte band examen stond op het programma. De dan graden commissie was speciaal afgereisd naar Scheemda om het examen officieel af te nemen. Na een spannend examen kwam het hoge woord eruit en werd Daan beloond met zijn 1ste dan en dus mag hij vanaf nu zijn zwarte band dragen.

- advertentie -

Daan is een jongen met het Syndroom van Down die al meer dan 20 jaar judood bij de judo vereniging Scheemda in Scheemda. De judo vereniging heeft een speciale groep voor aangepast judo. Deze groep is bedoeld voor mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Tijdens deze uren wordt er getraind op het niveau van de sporter. Voor deze doelgroep is het belangrijk om te sporten, niet alleen voor hun motoriek maar ook voor hun sociale contact.

De judo vereniging Scheemda feliciteert Daan Boumans van harte met het behalen van zijn 1ste dan judo.

Foto’s: Marcel Lameijer/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button