AlgemeenKort nieuwsOp stap

Verlichte boerderijen route Oldambt en omstreken

- advertentie -

Oldambt – De verlichte boerderijenroute Oldambt e.o. is een route van ongeveer 55 km door het Oldambt. Op 3 aaneengesloten avonden namelijk op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 november 2018 ’s avonds tussen 17.00 uur en 22.00 uur kan deze worden verreden.

- advertentie -

Op deze route worden interessante objecten in de schijnwerpers gezet. Medio juli 2018 worden zoveel mogelijk bedrijven en bewoners langs de route benaderd om hieraan deel te nemen. Ook worden bedrijven benaderd om hun deuren te openen tijdens de route en hun bedrijfsactiviteiten toe te lichten.

Commissie LTO Noord afdeling Oldambt en omstreken stelt zich ten doel om de landbouw in ons gebied bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Hierbij kunt u denken aan o.a. door op beurzen te staan, ons te laten zien op evenementen en eerdere jaren werden er ook fietstochten georganiseerd langs verschillende boerderijen en/of bloeiend koolzaad.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button