Algemeen

Baantjes trekken en Drijf-Inn bij zwemclub H2Oldambt

- advertentie -

Scheemda/ Winschoten – Ook deze zomer biedt H2Oldambt (zwemclub voor volwassenen) weer de mogelijkheid om buiten baantjes te zwemmen. En dat in je eigen tempo. ‘Sommigen zwemmen hard, sommigen juist lekker rustig. Zelf bepalen is onze vuistregel.’ Aldus H2Oldambt,

- advertentie -

Zeker met het warme weer is het heerlijk om het koele water in te springen, te werken aan je conditie en ongehinderd te genieten van het zwemmen. En omdat we een zwemclub voor volwassenen zijn dus zónder springende kinderen om je heen.

Woensdag 18 juli is de, inmiddels traditionele, Drijf-Inn. Waar? Openluchtzwembad De Ringberg te Scheemda badhuislaan 6. Tijden: maandag en woensdag van 19.00 – 19.45 en op zondag van 9.15 – 10.00. We sluiten het zomerzwemseizoen af op zondag 9 september.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button