AlgemeenGemeente

Innovatieve ideeën gezocht voor en door onze inwoners

- advertentie -

Oldambt – Gemeente Oldambt roept haar inwoners, organisaties, verenigingen en stichtingen op om ideeën in te sturen die bijdragen aan:
– Het begeleiden van mensen die dagbesteding volgen en graag een baan willen.
– Het op weg helpen van jongvolwassenen met psychosociale problemen naar zelfstandig wonen.
– Het helpen en ondersteunen van ouderen om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen wonen.

- advertentie -

Doet u mee?
Iedereen kan in principe een idee insturen. De gemeente verwacht wel dat u in de gemeente woont of dat uw organisatie actief is binnen de gemeente. ‘U kunt ook samen met andere inwoners en/of organisaties meedoen, graag zelfs! Uw voorstel ontvangen wij graag inclusief begroting uiterlijk op 21 september via info@gemeente-oldambt.nl. Uw idee moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze zijn te vinden op www.gemeente-oldambt.nl/innovatieveideeën.‘ Aldus de gemeente.

De winnende ideeën
Is uw idee geselecteerd als één van de beste? Dan nodigt de gemeente u uit om uw idee op 5 oktober te presenteren aan een jury die bestaat uit beleidsmedewerkers, Wmo-medewerkers en wethouder Laura Broekhuizen. De winnende ideeën worden in een pilot gegoten en uitgevoerd.

Foto: Dennis Postma/ OldambtNu.nl (archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button