Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

OBS De Uilenburcht sluit jaar af en neemt afscheid van directeur

- advertentie -

Beerta – OBS De Uilenburcht heeft het schooljaar traditiegetrouw afgesloten met het PUK(Podium Uilen Kunsten)- festival. Dit jaar werd het festival alweer voor de 15de keer georganiseerd. Drijvende kracht Jenny van Bolhuis maakt er ieder jaar weer een feest van.

- advertentie -

Hoewel er dit jaar niet echt een reden voor een feestje was met het afscheid van clusterdirecteur Sjoerd Huinink. Koning Sjoerd, in 2013 gekroond als Koning van de Uilenburcht, werd onttroond. Ondanks dat wist van Bolhuis er weer iets leuks van te maken.

Foto’s: Trijntje Timmer/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button