AlgemeenCultuur

Circus Santelli present op Tellerlikker Festival

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag 15 september, wanneer in de middag het Tellerlikker Festival in volle gang is in en rondom De Klinker, kunt u ook een kijkje nemen bij de acrobatische kunsten van Circus Santelli uit Groningen. Niet alleen een kijkje nemen kan, zelf meedoen mag ook. Circus Santelli neemt eenwielfietsen, diabolo’s, grote blokken, en noem maar op mee. Tussendoor verrassen jongeren tussen 12 en 16 jaar het publiek met korte, afwisselende acts uit hun voorstelling ‘Gewoon Anders’.

- advertentie -

Tijdens het Tellerlikker Festival vinden er allerlei gratis optredens in De Klinker plaats. ‘Omdat we ook iets buiten op het plein voor De Klinker willen organiseren, zijn we op zoek gegaan naar iets dat past bij het Tellerlikker Festival. Al brainstormend kwamen we tot de conclusie dat ‘iets’ met acrobatiek erg passend zou zijn’, aldus Bianca de Winter, mede-organisator van het festival. Circus Santelli is een jeugdcircus gevestigd in Groningen. Je kunt er terecht voor o.a. cursussen, workshops en voorstellingen. Op zaterdag 15 september komen ze naar Winschoten met verschillende circusattributen. Je leert er o.a. jongleren, kogellopen, koorddansen, bordjes draaien en menselijke piramides bouwen.

Naast een workshop waarbij publiek op ieder moment in kan stromen, verrassen de jongeren van Circus Santelli het publiek met korte acts uit hun voorstelling ‘Gewoon Anders’. Dit is een afwisselende voorstelling met verrassende effecten door creatief gebruik van blokken. Met mooie bouwwerken, verre sprongen, hoge piramides, spannende trucs en genietende artiesten. Spectaculair en … Gewoon Anders!

Foto: Ageeth Vreeman

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button