AlgemeenGemeentePolitiek

Vacature nieuwe burgemeester Oldambt opengesteld

- advertentie -

Winschoten – Op 10 april overleed onverwacht onze burgemeester Pieter Smit. Pieter was erg geliefd. De gemeente en haar inwoners hebben op een indrukwekkende manier afscheid van hem genomen. Sinds 15 juni neemt Rika Pot de functie van burgemeester tijdelijk waar. Zij wordt alom gewaardeerd om haar betrokkenheid en deskundigheid.

- advertentie -

Profielschets burgemeester
De gemeente Oldambt heeft onlangs een enquête gehouden onder de bevolking, het volgende is gebleken.

Onze nieuwe burgemeester moet iemand zijn die zich tussen de mensen begeeft en die open staat voor iedereen die contact zoekt, daadkrachtig is en die stevige besluiten durft te nemen, een groot netwerk heeft binnen én buiten de gemeente om voor onze belangen op te komen. Dat zijn de drie belangrijkste eigenschappen volgens onze inwoners. Maar liefst 30 procent van de deelnemers aan de enquête zette de
eerstgenoemde eigenschap bovenaan.

Voor meer informatie raadpleegt u de website van gemeente Oldambt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button