Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Omstander trakteert brandweer op ijsjes na inzet

- advertentie -

Winschoten – Dat de brandweer het vandaag zwaar heeft gehad, is iets wat zeker is. Tijdens de brand in een snackwagen in Winschoten hebben de mannen en vrouwen urenlang in de brandende zon staan blussen.

- advertentie -

Lees ook: Patatkraam Frietambt volledig verwoest door vuurzee (Video)

Dat dit met deze temperaturen, naast een brand, in een warm pak, flink zweten is hebben ze gemerkt. Een gulle omstander had het dan ook te doen met de brandweer en trakteerde hen op ijsjes. Dit werd door de mannen en vrouwen zeer gewaardeerd.

Blijf bewust van de droogte en pas op met sigaretten en afval in de natuur. Dit kan ernstige gevolgen hebben. De oorzaak van de brand in Winschoten is overigens niet officieel bevestigd, volgens ooggetuigen is het ontstaan in de afzuiging.

Foto’s: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button