AlgemeenIncidenten

UPDATE: Zeer grote brand bij PKF Post in Finsterwolde

- advertentie -

Finsterwolde – Bij PKF Post Pallets aan de Veenweg in Finsterwolde heeft zaterdagmiddag een grote brand gewoed. De brandweer heeft tijdens het incident snel opgeschaald naar een zeer grote brand, waarbij meerdere korpsen uit de regio ter plaatse kwamen.

- advertentie -

De brand is begonnen in losstaande droogkamer op het zij-terrein van het bedrijf, de loods is volledig verwoest en omliggende pallets zijn deels verloren gegaan tijdens de brand. Mede door de droogte en harde wind was het voor de brandweer lastig om de brand te bestrijden.

Dankzij de snelle inzet van de brandweer is erger voorkomen. Tijdens de brand is een brandweerman in elkaar gezakt, wat er precies is gebeurd is niet duidelijk. Er zal in ieder geval nog enkele uren worden na-geblust.

Lees meer: Brandmeester na zeer grote brand bij PKF Post in Finsterwolde (video)

** Klik hier voor de video **

Foto’s: JB & Dennis Postma/ OldambtNu.nl
Video: Gerrie de Groot/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button