Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Politie rijdt autodief klem in Oostwold

- advertentie -

Oostwold  – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een autodief in de kraag gevat. Dat blijkt uit meerdere tips aan OldambtNu.nl.

- advertentie -

Volgens de politie kwamen zij de autodief tegen bij de Blauwe Roos in Winschoten waarna ze een stopteken gaven. De bestuurder van de gestolen auto gaf geen gehoor en ging er van door. Even daarvoor werd de auto gestolen in Musselkanaal.

Na een achtervolging door diverse plaatsen eindigde de achtervolging aan de Zuiderringdijk in Oostwold. Hierbij is de politie auto beschadigd geraakt. Zowel de gestolen auto als de politieauto zijn afgesleept door de berger.

Foto: ingezonden/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button