Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Omstanders ontdekken brand in Stadspark Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Omstanders hebben zaterdagmiddag een redelijke brand ontdekt in het Stadspark aan de Bovenburen in Winschoten. Vermoedelijk is een sigarettenpeuk in samenwerking met de droogte de oorzaak geweest.

- advertentie -

De brand was deels al geblust door de omstanders, maar belden voor de zekerheid de brandweer om alles te laten controleren. Tijdens het aanrijden stuitte de brandweer op een andere brand, deze hebben ze ook geblust.

Lees ook: Brandweer rukt uit voor klein buitenbrandje in Stadspark

‘Help natuurbranden voorkomen’
‘Bijna alle natuurbranden ontstaan door menselijk gedrag. Eén nonchalant weggegooide sigarettenpeuk of stuk glas kan al de oorzaak zijn van een brand die een enorm natuurgebied verwoest.’ Dat meldde de brandweer eerder. Weten hoe u kunt helpen om een natuurbrand te voorkomen en wat u kunt doen als er toch een natuurbrand is? Lees dan dit artikel.

Foto’s: Dennis Postma/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button