Algemeen

Informatie en inspiratieavond Duurzame Energie in Oldambt

- advertentie -

Winschoten – Hoe kunt u er samen met uw buurt voor zorgen dat u minder voor energie betaalt? Welke stappen kunt u morgen al zetten om straks van het gas af te zijn? De antwoorden op deze en andere vragen vindt u op de speciale Energie Informatie- en Inspiratieavond op 12 september aanstaande. De avond wordt georganiseerd door de lokale afdelingen van de politieke verenigingen Groen Links, PvdA, ChristenUnie en D’66.

- advertentie -

De energietransitie is voor velen nog een ver-van-hun-bed show. Ze zien op tegen de overstap naar alternatieve bronnen, of tegen de investering. De betrokken partijen willen laten zien dat de drempels misschien wel lager zijn dan u denkt. Omdat u het samen doet met uw buren, of met hulp van de gemeente. Omdat er in uw omgeving goede en interessante initiatieven zijn waar u op aan kunt sluiten of van kunt leren.

Tijdens deze avond krijgt u informatie over verschillende initiatieven, zoals Buurkracht, de Oldambtster Energie Coöperatie, Pekela Duurzaam en de projectgroep voor energiezuinig Nieuwolda. Ook is de gemeente aanwezig om u meer te vertellen over het gebruik van duurzaamheidsleningen. U kunt direct al uw vragen stellen aan initiatiefnemers en ervaringsdeskundigen. Ook kunt u contact leggen met andere geïnteresseerden, bijvoorbeeld voor het starten van buurtinitiatieven.

De avond is bedoeld voor iedereen die graag iets wil met duurzame energie en op zoek is naar een haalbare en betaalbare eerste stap. Ook nodigen we u van harte uit uw eigen idee over verduurzaming in te brengen. We bieden maximaal 3 aanwezigen de mogelijkheid deze te delen met het publiek. Laat de organisatie bij aanvang van de avond even weten dat u dit wilt doen.

Informatie- en Inspiratiemarkt, Harbour Jazz Club, aanvang 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.

 

- advertentie -

 

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button