AlgemeenIncidentenRegionaal nieuws

Automobilist komt met de schrik vrij na ongeval in sloot

- advertentie -

Wedde – Aan de Borgesiusweg in Wedde is een automobilist woensdagmiddag met de schrik vrijgekomen. Door een onbekende oorzaak belandde de auto op de kop in een sloot.

- advertentie -

Omdat het onduidelijk was of er nog personen in de auto zaten werd groot alarm geslagen. De brandweer van Vlagtwedde, Oude Pekela, Finsterwolde en de duikers uit de stad werden opgeroepen. Eveneens werd een hulpverleningsvoertuig uit Groningen gealarmeerd. Omdat er maar één persoon in de auto zat zijn brandweer Finsterwolde en Groningen onderweg geannuleerd. Naast de brandweer kwamen twee ambulances en enkele politieauto’s ter plaatse.

Omstanders die het ongeval zagen gebeuren zijn met meerdere personen het water in gesprongen, zij hebben de man uit het voertuig gehaald. Met een nat pak kwam iedereen er van af. De man hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Berger Fruitema heeft het voertuig uit het water gehaald.

Foto’s: Dennis Postma/ OldambtNu

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button