Algemeen

De horeca in Oldambt dreigt met rechtzaak tegen theater De Klinker

- advertentie -

Winschoten – De afdeling Oldambt van Koninklijke Horeca Nederland is het helemaal zat, de para-commerciële activiteiten van De Klinker zijn hun een doorn in het oog. Het zou volgens voorzitter Arjan Kenter oneerlijke concurrentie zijn.

- advertentie -

Het is niet alleen van het laatste jaar maar het loopt al vanaf 2016. Het is de horeca in het Oldambt een doorn in het oog dat er in De Klinker verjaardagen, recepties, afterparty’s en zelfs trouwerijen worden gehouden.

Op het laatste moment werd eerder dit jaar een sessie afgeblazen, tijdens deze sessie zouden horeca Oldambt en De Klinker een convenant onderteken. De directie van het theater heeft zich op het allerlaatste moment terug getrokken.

Tijdens een afterparty van cabaretier Jandino in maart was het voor de horeca de druppel die de spreekwoordelijke emmer deed overlopen. Volgens Kenter wordt de horeca niet serieus genomen. Als ze opnieuw niet serieus genomen worden stappen ze naar de rechter.

Burgemeester Rika Pot hoopt niet dat het zover komt, volgens haar zijn er dan alleen maar verliezers en daar heeft niemand iets aan. Pot wil graag met horeca-afdeling Oldambt om tafel om te kijken of het opgestelde convenant opnieuw ter sprake kan komen.

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button