AlgemeenIncidenten

Grote brand verwoest boerderij aan de Huningaweg in Oostwold (video)

- advertentie -

Oostwold – Een grote brand heeft in de nacht van woensdag op donderdag een leegstaande boerderij in de as gelegd. De boerderij gevestigd aan de Huningaweg in Oostwold kan als verloren worden beschouwd. Een achtergelegen loods is deels behouden door de inzet van de brandweer.

- advertentie -

Een ooggetuige vertelde: “De brand sloeg razendsnel om zich heen, toen de brandweer kwam stond de hele boerderij al in brand.” Over hoe de brand is ontstaan is niks bekend. De politie zal hier nader onderzoek naar doen.

De brandweer was met drie tankauto’s en een hoogwerker bij de brand aanwezig. De korpsen van Scheemda. Winschoten en Finsterwolde hebben de brand bestreden. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. Mogelijk is er wel asbest vrij gekomen.

**Klik hier voor video**

Foto’s: Dennis Postma/ OldambtNu.nl
Video: Gerrie de Groot/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button