Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Let op! Plakbandje bij de deur?

- advertentie -

Regio: Muntendam – Een inwoner uit Muntendam heeft onlangs een plakbandje ontdekt bij haar voordeur. Inbrekers gebruiken deze truc om te kijken of er enkele dagen geen activiteit is bij de woning.

- advertentie -

Veel mensen vieren op dit moment vakantie. Inbrekers zien bij al die verlaten huizen hun kans schoon toe te slaan. Ook treffen huiseigenaren soms een takje tegen of tussen de deuren. De takjes en het plakband worden vaak ’s nachts aangebracht.

De politie raadt u aan de buren in te lichten (die u vertrouwt) over uw vakantieplannen of dagje weg. Zij willen misschien op uw woning letten en bij meer dagen weg extra dingen oppakken zoals uw post verzamelen en dit op een veilige en niet zichtbare plek bewaren.

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button