AlgemeenKort nieuwsOp stap

Activiteiten Dinopark Landgoed Tenaxx in Wedde in september

- advertentie -

Wedde/Regio – In september is Dinopark Landgoed Tenaxx op zaterdagen en zondagen geopend van 11:00 tot 18:00 uur. Die maand zijn er allerlei bijzondere dingen te doen en te zien op het landgoed.

- advertentie -

Op zondag 2 en zondag 16 september zijn er de zogenaamde Dinonatuurdoedagen. Onder leiding van Ranger Richard kunnen kinderen zelf hutten bouwen van wilgentwijgen en fossielen maken.

Op zondag 9 en zondag 23 september worden er Kampvuurkookdagen georganiseerd. Bij de sfeervolle vuurplaatsen kunnen kinderen zelf o.a. stokbroodjes en worstjes bakken. Op zaterdag 15 september zal er een nostalgische stoomtrein door het park rijden, compleet met machinist en conducteur.

Zaterdag 22 september zijn er weer slangen, krokodilachtigen, hagedissen, landsalamanders en vogelspinnen te zien. Al drie keer eerder waren deze reptielen te zien op Landgoed Tenaxx en wegens overdonderend succes – op 1 dag trokken de reptielen ruim 1.000 bezoekers! – komen ze in september nog een keer.

Op zondag 30 september komt Jeugdcircus Santelli uit Groningen naar het dinopark. Kinderen in de leeftijd van 9-12 jaar spelen deze dag twee maal de voorstelling ‘Matilda’. Ook zal een professionele circustrainer een aantal workshops geven.

Alle evenementen zijn bij de normale entreeprijs inbegrepen, net als onbeperkt frietjes, pannenkoeken, snacks en ranja.

Meer info is te vinden op www.landgoedtenaxx.nl.

Foto: Tenaxx

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button