Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Veiligheidsregio Groningen: ‘Geen beperkingen meer vanwege droogte’

- advertentie -

Groningen –  Vanwege extreme droogte vroeg de Veiligheidsregio Groningen de afgelopen weken extra op te letten voor brandgevaar. Ze vroegen aandacht voor de kwaliteit van zwemwater en deelden de boodschap van de waterschappen om geen grote hoeveelheden water uit sloten en kanalen te halen.

- advertentie -

‘Daarnaast raadden we aan om bewust met drinkwater om te gaan. Nu het KNMI een koelere en nattere periode verwacht, gaan we weer terug naar de normale situatie. Er gelden geen beperkingen meer in het kader van de droogte. Gebruik je gezonde verstand.’ Aldus de Veiligheidsregio.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button