AlgemeenOp stapVideo

Fotoserie: Middeleeuws Winschoten geopend door wethouder Broekhuizen (video)

- advertentie -

Winschoten –  “Waan je terug in de middeleeuwen, droom weg in een wereld vol fantasie” is de uitspraak van het festival ‘Middeleeuws Winschoten’. Dit festival vindt het gehele weekend plaats in het stadspark van Winschoten.

- advertentie -

Het park is volledig gevuld met markten en kampementen. Optredens verspreid door het park, zowel op podia als op het veld. Het gehele weekend worden er demonstraties gegeven en zijn er workshops te volgen. Acteurs, re-enactors, artiesten, bands en entertainers uit heel Europa komen hier bijeen.

Vrijdagmiddag om 13:00 is het festival geopend door wethouder Laura Broekhuizen van de Gemeente Oldambt. Wethouder Broekhuizen was eveneens verkleed in de sferen van het festival, dit als nakomen van een belofte van onze overleden burgervader Pieter Smit, die vorig jaar beloofd had om in een kilt te komen.

** Klik hier voor de video ** 

Foto’s: D. Postma & J. Bos/ OldambtNu.nl
Video: G. De Groot/ OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button