Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenCultuurKort nieuws

VakantieBijbelFeest in Oostwold

- advertentie -

Oostwold – Alle basisschoolkinderen van Midwolda en Oostwold en hun vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte uitgenodigd op het Vakantiebijbelfeest. Het feest is op 28 en 29 augustus vanaf 9:30 uur en zal gehouden worden in C.B.S. de Lichtboei aan de Huningaweg 8 te Oostwold.

- advertentie -

Net als vorig jaar worden op het VakantieBijbelFeest boodschappen ingezameld voor alle kinderen uit het Oldambt die niét altijd aan een volle tafel aan kunnen schuiven. Op dinsdag krijgen de kinderen een speciale tas mee van Voedselbank Oldambt waar u iets in mee mag geven op de woensdag. Op deze tas staat een lijst met producten die hard nodig zijn.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button