AlgemeenIncidenten

Gezochte Jos B. aangehouden in Spanje

- advertentie -

Spanje/ Veendam – De 55-jarige Jos B. die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van Nicky Verstappen is zondagmiddag in Spanje aangehouden. Hij zit vast in een Spaanse politiecel en zal op termijn worden overgeleverd aan Nederland.

- advertentie -

De politie kwam de verdachte op het spoor na een tip van een getuige. Deze getuige gaf aan dat hij de man herkende aan de hand van de foto’s die afgelopen woensdag op de persconferentie zijn getoond en de mediaberichten van de afgelopen dagen.

Door goede en snelle samenwerking met de Spaanse politie kon de man vanmiddag worden aangehouden.
De politie meldde dat de man, de 55-jarige Jos Brech, in Veendam woonde.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button