Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Van boerderij naar complete ravage; politie vermoedt brandstichting

- advertentie -

Oostwold – In de nacht van 8 op 9 augustus was het woongedeelte van deze boerderij al volledig in de as gelegd. Nu, ruim twee week later heeft ook de schuur het moeten ontgelden. De politie houdt rekening met brandstichting. De locatie is een plaats delict geworden.

- advertentie -

Lees ook: Grote brand verwoest boerderij aan de Huningaweg in Oostwold (video)

De brand brak rond twintig over twaalf uit. Een voorbijganger merkte dit op, en heeft de brandweer gebeld.  Op dat moment stond de schuur al volledig in de brand. Het is de derde keer dat er brand heeft gewoed. Het volledig pand is volledig verwoest.

Lees ook: Brandweer ingezet voor nablussen Oostwold

Plaats delict
Een plaats delict is een plaats waar (vermoedelijk) een misdaad werd gepleegd. Deze wordt zo snel mogelijk door de politie afgezet om te voorkomen dat sporen worden gewist of vervuild. Dit is ook in Oostwold gebeurd, de politie heeft gedurende de nacht het pand beveiligd.

Zondag of maandag wordt hier naar alle waarschijnlijkheid onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand.

** Klik hier voor de video **

Foto’s: JB/ OldambtNu.nl

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button