Algemeen

Binnenstad goed bereikbaar tijdens RUN 2018

- advertentie -

Winschoten – Iedereen in Winschoten en omgeving kent de RUN. Sinds 1976 wordt deze 100 km hardloopwedstrijd iedere tweede zaterdag van september georganiseerd. De wedstrijd trekt deelnemers en bezoekers van heinde en ver.

- advertentie -

Ondernemers van de binnenstad van Winschoten hebben gastvrijheid hoog in het vaandel. Pascal Meinders, bestuurslid van Retail Club Winschoten zegt: “In de binnenstad is er tijdens het evenement veel te beleven. Denk aan hindernisbanen en een competitie spijkerbroekhangen. We willen benadrukken dat onze binnenstad die gehele zaterdag goed bereikbaar is. Er is een goede samenwerking tussen de organisatoren van de RUN en onze Retail Club.”

Er is een folder uitgegeven met een plattegrond van de stad. “Hier staat duidelijk aangegeven via welke routes onze binnenstad bereikbaar is”, aldus Meinders.

De folders liggen bij alle winkels in de Winschoter binnenstad en kunnen gratis meegenomen worden. Ook tijdens de RUN zullen ze worden uitgedeeld.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button