Algemeen

Ommelander Ziekenhuis Groningen start spreekuren op tijdelijke locatie in Delfzijl

- advertentie -

Winschoten – Vanaf maandag 3 september a.s. start het Ommelander Ziekenhuis Groningen met het aanbieden van haar spreekuren vanuit de voormalige ziekenhuislocatie Delfzicht. Vanuit deze locatie zal het ziekenhuis haar zorg aanbieden totdat het Gezondheidsplein Molenberg geopend wordt.

- advertentie -

Tijdelijk
Omdat het Gezondheidsplein Molenberg later geopend wordt dan gepland heeft het Ommelander Ziekenhuis besloten om tot aan de opening op 1 oktober van het Gezondheidsplein enkele spreekuren aan te bieden in Delfzijl. Ommelander Ziekenhuis biedt, na de rustigere zomerperiode, vanaf maandag 3 september specialistische zorg in Delfzijl aan.  Dit omvat Cardiologie,  Kindergeneeskunde, Longgeneeskunde, Neurologie, Oncologie  en Interne Geneeskunde (waaronder: diabetes- en maag-darm-leverzorg). De spreekkamers zijn te bereiken via de voormalige ingang van het dialysecentrum.

Ommelander Ziekenhuis Servicepunt Delfzijl
Ommelander Ziekenhuis richt in het Gezondheidsplein Molenberg een Servicepunt in. Het Ommelander Ziekenhuis Servicepunt Delfzijl biedt ruimte voor herhalings- en controle bezoeken, bijvoorbeeld van patiënten met een chronische aandoening. Inwoners uit Delfzijl en omgeving hoeven straks alleen naar Scheemda als dat echt wenselijk en/of noodzakelijk is. Het Gezondheidsplein biedt huisartsen, specialisten en gespecialiseerd verpleegkundigen de mogelijkheid om hechter samen te werken met als doel: nog betere zorg voor de inwoners van deze regio. Dit past bij de ontwikkeling dat de zorg in de toekomst zoveel mogelijk in de omgeving van de patiënt georganiseerd wordt. Naar het ziekenhuis als het moet,  dichtbij als het kan.

Specialismen
In het Servicepunt zullen de bovengenoemde specialismen straks ook spreekuur houden, aangevuld met de volgende specialismen:

– Medische Psychologie;
– Oogheelkunde
– Orthopedie;
– Reumatologie;
– Urologie;
– Dermatologie.

Foto: Marcel Lameijer/ OldambtNu.nl (archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button