AlgemeenCultuurOp stap

Meespeelmiddag Klassieke Muziek Kunstencentrum

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 15 september, tijdens het Tellerlikker Festival, zet het Kunstencentrum haar deuren open voor mensen die graag een keer willen komen samenspelen. Van 13.00 tot 15.00 uur bent u van harte welkom met uw instrument. De beide klassieke ensembles, het Barokensemble en Blokfluitensemble Rosa Nova, spelen de hele middag samen en u kunt meedoen! Onder leiding van Marianne Heeres en Vincent van Ballegooijen wordt muziek gespeeld van bekende en onbekende componisten, zoals Bach, Händel en Woodcock. Er is plaats voor blokfluit, cello, dwarsfluit, hobo, klavecimbel en (alt-) viool.

- advertentie -

Samen muziek maken is vooral samen plezier maken! Het is niet van belang hoe goed iemand is.

Lang niet meer gespeeld? Onzeker of u het nog wel kan? Dat is begrijpelijk, maar niet nodig. Bij Kunstencentrum De Klinker kunt u rustig proberen en meespelen. Er worden makkelijke en moeilijkere partijen gemaakt, zodat iedereen mee kan doen.

Wilt u meedoen? Meld u dan vóór maandag 10 september aan via marianneheeres@indeklinker.nl, zodat we u alvast de muziek toe kunnen sturen. Deelname is gratis! Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons bereiken via kunstencentrum@indeklinker.nl of 0597-700270. Tot 15 september!

Foto: Archief OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button