AlgemeenKort nieuwsSport

Opstapcursus Lutje Run

- advertentie -

Winschoten –  Zaterdag was de eerste dag van de opstapcursus voor Lutje Runners. Jeugdtrainers van AV Aquilo hebben ongeveer 100 kinderen de kneepjes bijgebracht om volgende week te kunnen “flitsen” tijdens de Lutje RUN. Na diverse speelse oefeningen hebben de kinderen al een oefenrondje gemaakt op de baan.

- advertentie -

Aanstaande woensdag 5 september is de tweede opstapcursus van 18.00 tot 19.30 uur op het Aquilo terrein. De kinderen krijgen dan een certificaat van deelname uitgereikt. De volgende generatie ultrarunners komt er aan !!!

De organisatie wenst alvast alle LUTJE RUNNERS heel veel succes en plezier.

Foto’s: Margriet Loer & Margreet Leeuwerik/OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button