Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stap

Walk&Talk – dé koffiepauze voor werkzoekenden

- advertentie -

Winschoten – Bibliotheek Winschoten biedt werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kun je ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en tips en suggesties krijgen die je helpen in je zoektocht naar een (andere) baan.

- advertentie -

Bij elke Walk&Talk bijeenkomst krijg je tips over een ander onderwerp zoals netwerken, hoe leest een HR medewerker je cv, open sollicitaties etc. Je krijgt praktische tips die samen met de ervaring van andere werkzoekenden antwoord geven op jouw vragen. Zo word je je eigen deskundige in jouw zoektocht naar werk.

Donderdag 13 september van 09.00 tot 11.00 uur is het onderwerp Kansberoepen. Jolanda Krishof en Angelique van der Zijl zijn  werkgeversadviseurs bij Afeer en geven allerlei informatie over kansberoepen.

Afeer is het nieuwe werkbedrijf voor de gemeenten Oldambt, Westerwolde en Pekela. Afeer – afgeleid van het Groningse woord voor ‘zakendoen’ en ‘baan’ – is dé matchmaker van Oost-Groningen tussen werkgevers en werkzoekenden die een beroep op de Participatiewet doen. Het werkbedrijf is ontstaan om meer mensen aan betaald werk te helpen in Oost-Groningen

Deelname aan Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis. Je hoeft je van tevoren niet aan te melden. Neem gerust iemand mee die ook op zoek is naar werk.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button