Algemeen

Dollard College: ‘De scholen zijn weer begonnen!’

- advertentie -

Winschoten – Het Dollard College, vestiging Hommesplein-Stikkerlaan in Winschoten, is het schooljaar 2018-2019 bruisend begonnen. Net als andere jaren staan de eerste dagen in het teken van het ophalen van de boeken en lesroosters en natuurlijk de introductie.

- advertentie -

Tijdens de mentoruren, sport- en spelactiviteiten, zeskamp en vaklessen wordt een afwisselend introductie-programma aangeboden dat afgestemd is op het leerjaar. De leerlingen maken op een actieve manier kennis met elkaar, samenwerking staat hierin centraal. De leerlingen hadden er deze week prachtig weer bij.

De introductieweek wordt vrijdag afgesloten met een Vossenjacht voor klas 2.

Foto’s: Dollard College

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button