Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Incident op RUN parcours na wedstrijd laat politie uitrukken

- advertentie -

Winschoten – Zaterdagavond, tijdens de opruimwerkzaamheden is er een incident gebeurd op het Oldambtplein. Volgens getuigen ter plekke zou een verkeersregelaar mishandeld zijn geweest door een omstander.

- advertentie -

Bij navraag bij de persvoorlichter van de politie bleek er een verwarde man te zijn aangetroffen. Deze hebben ze van straat gehaald en laten onderzoeken door een GGD-arts. Zo’n 3 politieauto’s rukten met spoed uit. Volgens getuigen zijn er meerdere personen naar het politiebureau vervoerd, waaronder een verkeersregelaar. De situatie verder is onduidelijk.

Foto’s: JB/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button